€ 94,- bij Redable.nl | Zakelijk
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M Review

18 december 2025, laatste update op 18 december 2025, 14 views Rapporteer
Product geleend 0

Fijne muis voor een middelgrote hand. Gunstigere prijs dan de bekende alternatieven.

Pluspunten

• Comfort
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Sensor
  • Plaatsing verticaal scrollwiel

Ik ben na een zoektocht van verschillende muizen bij deze terecht gekomen. Mijn hand lijkt net tussen 2 maten in te zitten, waardoor veel muizen niet lekker in de hand liggen. Deze muis is overal vrij rond van vorm, waardoor dit minder opvalt. Het voelt eigenlijk altijd wel comfortabel. Dat is natuurijk afhankelijk van de betreffende hand, dus is voor niemand een garantie.

Het scrollwiel is fijn. Het schakelt zelf over naar vrij scrollen wanneer er harder wordt gescrollt. Het verticale scrollwiel draait wat stroef en zit voor mij nét op de verkeerde plek.

Het is fijn dat de muis een dongle heeft maar ook via bluetooth te verbinden is. Ik vind het op het werk bij mijn laptop fijn als ik geen USB poort hoef te gebruiken voor een muis. Er zit een knopje onder op de muis om tussen 2 bluetooth profielen en de usb dongle te switchen.

Heb jij ook een HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M?