ASUS ROG CROSSHAIR X870E HERO Review
20 november 2025, laatste update op 20 november 2025, 17 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik vind de ASUS ROG Crosshair X870E Hero een uitstekende keuze voor iedereen die veel snelheid en connectiviteit wil. De vier M.2-slots zijn perfect voor het aansluiten van snelle SSD's, waardoor mijn systeem veel sneller reageert. Ook de ondersteuning voor PCIe 5.0 en DDR5-geheugen geeft het moederbord een toekomstbestendige voorsprong. Het koelsysteem werkt efficiënt, zelfs tijdens lange gamesessies. Het enige nadeel is dat het apparaat voor beginners misschien wat ingewikkeld is, maar voor gevorderde gebruikers is het een fantastische investering.
Pluspunten
- Vier snelle M.2-slots
- Ondersteuning PCIe 5.0 en DDR5