Aankoop Na aankoop van mijn ps3 ging ik opzoek naar een vette co-op voor een mooi prijsje. Borderlands hoorde bij de eind selectie. Nadat mijn vriendin er ook enthousiast over was ben ik overgegaan tot de Aankoop. Verhaal lijn Je begint in een reis met een busje. Hierin kies je ook je class. Dit zijn Hunter, een soort sniper, Siren, een stealth class, Brick, een tank die schade kan vangen en uitdelen, Soldier, Een team ondersteunende class. Je bent opzoek naar de Vault waar kennelijk veel waardevolle dingen in zouden moeten zitten. Onderweg doe je allemaal quests om zo tips te verzamelen en de bewoners te helpen in dit ruige landschap op de planeet Pandora. De...
[Reactie gewijzigd door Anoniem: 394919 op 25 juli 2024 18:30]
Als je alleen speelt zijn de vijanden minder sterk en is het aan de speler om te bepalen hoe hij/zij te werk moet gaan.Dit spel is echt gemaakt voor co-op. Zonder die tweede speler is het veel moeilijker en ook minder leuk.Een voorbeeld hiervan. Bij een boss die een reuze skag was, was onze tactiek dat één hem afleidde zodat de andere zijn clips op hem kon legen. In mijn eentje heb ik geprobeerd deze boss ook te verslaan. Nadat al mijn ammo leeg was en ik een bultje gevonden had waar nieuwe in lag, had de boss al weer full hp omdat ik er te lang niet op geschoten had ( 20 of 30 sec).
Het kan dus wel, alleen zal het de coöpgame beïnvloeden.Als je in je eentje wil verder spelen kan je geen quests doen. Dit omdat je dan de co-op ontregeld en je niet echt meer samen kan spelen. Omdat de één die quest wel heeft en de ander hem niet.
Ik heb de game vrij veel online gespeeld en heb hier nagenoeg niet mee te maken gehad.Je kan ook online gaan met het spel. Maar door het gebrek aan teamspirit en headsets is dit niet te doen. Vaak eindig je in groep met iedereen die maar wat voor zichzelf doet, en als er een boss is wordt de loot zo snel mogelijk gejat en trek je vaak aan het kortste eind. Kortom een zooitje ongeregeld dat je loot steelt.
[Reactie gewijzigd door OPSLAGHOND op 25 juli 2024 18:30]