€ 89,90 bij bol

Logitech MX Master 3S Grijs Review

12 november 2025, laatste update op 12 november 2025, 26 views Rapporteer
Product gekocht 0

Dit is veruit de beste muis die ik ooit heb gehad. Ik kan nooit meer een muis gebruiken waarvan de knoppen niet volledig customizable zijn zoals bij deze muis.

Pluspunten

• Batterijduur
  • Volledig customizable
  • Strak design

Minpunten

• Net wat te klein voor mijn hand
  • Vuil is snel te zien op een witte muis (maar ook gemakkelijk ter verwijderen)
  • Paar keer problemen gehad met de Logi+ software waardoor instellingen niet werkten of eenmaal zelfs verloren gegaan zijn

Dit is echt een topmuis. Met de Logi+ app kun je elke knop volledig customizen voor welke app je dan ook op je device hebt. Neem daar eens een uur de tijd voor en eenmaal ingesteld werkt alles zoveel efficienter. Ik zou niet meer zonder kunnen. De batterijduur is ook zeer goed. Ik schat dat ik met 10 uur per dag gebruik zo'n 2-3 weken verder kan op één lading.

Het zou fijn zijn geweest als muizen gemaakt zouden worden in maat s, m, l bijvoorbeeld maar helaas is dat niet het geval. De muis is een normaal formaat, maar mijn vingertoppen liggen net over de rand heen dus als de muis 1-2 cm langer was geweest dan was het helemaal ideaal.

Heb jij ook een Logitech MX Master 3S Grijs?