Thrustmaster SimTask FarmStick, Multifunctionele Joystick voor Farming Grijs Review

20 oktober 2025, laatste update op 20 oktober 2025, 15 views Rapporteer

Leuk als hij werkt, maar hier heeft hij nooit langer dan 2 maanden gewerkt.

Pluspunten

• als het werkt is het super
  • leuk met de icoontjes op de meest gebruikte knoppen

Minpunten

• 3x stick drift

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik heb niet zo een goede ervaring met deze joystick.

De eerste joystick heb ik via Amazon in de VS gekocht omdat hij hier nog niet verkrijgbaar was.

Na 2 maanden begon er stick drift te komen in de kleine joystick bovenop de joystick, met als gevolg dat de camera constant beweegt in Farming.

Na contact met Thrustmaster, de joystick ingestuurd en zij claimen toen de hele stick vervangen te hebben.

Na 2 maanden, opnieuw hetzelfde probleem. Ondanks dat ik nu telkens de originele plastic zak over de joystick deed om geen stof bij het kleine stickje te krijgen. Bovendien wordt de stick alleen door mijn zoon gebruikt die maar 1 op de 2 weekends bij mij is.

Zelf proberen maken, maar helaas iets verkeerd gedaan waardoor hij helemaal stuk was.

Dan maar een nieuwe gekocht (De PS-versie met handgas als extra), in de hoop dat er bij de eerste gewoon iets mis was, maar na 2 maanden ook hier opnieuw stick drift bij datzelfde kleine stickje bovenop.

Nu op zoek naar een betere joystick, waar dit probleem niet meer op kan treden.

Heb jij ook een Thrustmaster SimTask FarmStick, Multifunctionele Joystick voor Farming Grijs?