€ 90,- bij bol Plaza

Philips Hue Outdoor Turaco Sokkel (laag) Review

17 oktober 2025, laatste update op 17 oktober 2025, 63 views Rapporteer
Product gekocht 0

Binnen twee jaren alle 12 duidelijke UV schade aan de opale inzet kappen, na 4 jaren bijna allemaal kapot en Philips heeft geen oplossing.

Pluspunten

• Mooi
  • E27 fitting voor Hue lampen
  • Aluminium dus sterk

Minpunten

• KAPPEN ER IN NIET UV BESTENDIG

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Philips benaderd;

Snelle reactie maar zeggen mee te willen werken echter komen er op terug dat ze geen reserve opalen kappen hebben voor deze lampen.

Ik zag dat iemand er al wel gratis had gekregen voor hetzelfde probleem, ik bood aan nieuwe te kopen, en hen als extra het EAN nummer nog eens te geven,

Dit was hun antwoord;

We informeren u dat we geen kappen hebben voor de Baliza. We hebben onze databases aan producten doorgenomen en geen component aangetroffen dat als kap voor de Baliza kan doorgaan.

Vertrouwende dat we u zo voldoende geïnformeerd hebben, wensen we u een prettige dag toe.

Schroom niet om contact met ons op te nemen in het geval er nog vragen zijn. We staan altijd klaar voor u en zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 18:00 op 0080074454775*.

Op mijn antwoord hierop is het stil gebleven.

Ik heb weinig vertrouwen meer in Philips producten want een 4 jaar oude LED tv die door een software update kapot ging en waarvan ik de bon niet meer heb wordt ik ook niet mee geholpen.

Heb jij ook een Philips Hue Outdoor Turaco Sokkel (laag)?