Wordt verwacht

Redmagic 10 Air Oranje Review

1 oktober 2025, laatste update op 1 oktober 2025, 11 views Rapporteer
Product gekocht 0

Een aanrader voor diegenen die minder geven om camera's, en meer om de OS, scherm en battery life.

Pluspunten

• Scherm
  • Accuduur en opladen
  • Nagenoeg bloatware free
  • Kan tot nu toe alle games op max draaien

Minpunten

• Wordt warm bij langdurig high end games
  • Bereik soms matig

Het goede
Een heerlijk schoon OS, met fijne extra features. Was wel even wennen, zoals de feature dat je 2x moet swipen om een scherm in landscape mode te minimaliseren, maar wel voorkomt dat je per ongeluk een scherm sluit (accidental touch prevention).
Ik heb zelf niet zoveel met de mascotte Mora (gimmic) maar zit verder ook niet echt in de weg. De game mode zelf is heel fijn, en makkelijk te configureren met de touch buttons in games, welke overigens tot nu toe vlekkeloos werken. Ook de ingame FPS meter en andere stats is top.

Ik kan makkelijk een volle dag op 1 accu draaien, en die ook in een half uurtje opladen. Dit was voor mij de doorslaggevende keuze van de Air. Ik heb er wel wireless charging voor opgegeven, maar daar heb ik minder last van dan ik had verwacht.
Verder tot nu toe alle games zonder problemen op max setting kunnen draaien, hoewel de phone wel heel warm wordt om vast te houden bij zware games.
Zeker een aanrader voor diegenen die minder geven om camera's, en meer om de OS, scherm en battery life.

Wat beter kan
Er is tot nu toe voor mij weinig op aan te merken. Wat me wel is opgevallen dat in de buitengebieden of in gebouwen mijn 5g bereik minder goed is dan mijn vorige toestel, of dan die van anderen met flagship toestellen op dezelfde provider en dezelfde plek.

Heb jij ook een Redmagic 10 Air Oranje?