HP Omnibook 5 NGAI 16-ag1975nd Review
21 augustus 2025, laatste update op 21 augustus 2025, 74 views
Rapporteer
Wij zijn zeer tevreden over deze laptop!
Pluspunten
- Mooi design
- Snel in gebruik
- Snel up and running
- Groot beeldscherm
Ik heb de HP OmniBook 5 Copilot+ PC 16-ag1975nd nu zo’n 2 weken in gebruik. Onze oude laptop was aan vervanging toe. We waren op zoek naar een nieuwe laptop met een groter scherm, voor thuisgebruik. Een die door ons en onze kinderen voor huiswerk kan worden gebruikt. Deze laptop is ten eerste mooi vormgegeven. Hij heeft een slank en strak, zilveren design. Het grote beeldscherm is een pluspunt! Zo kun je er overzichtelijk op werken en zelfs meerdere programma’s tegelijk in 1 scherm naast elkaar weergeven. Ook het toetsenbord is een pluspunt, want er is een numeriek toetsenbord aanwezig en het typen maakt nauwelijks geluid. Omdat wij gebruik maken van de Microsoft cloud, was het overzetten van onze data ook een fluitje van een cent! Binnen no time was het alsof we op onze oude laptop werkten, maar dan in een nieuw jasje. Je kunt overigens naast met een pincode, ook inloggen met een Face ID, oftewel gezichtsherkenning. Dat maakt het opstarten nog iets sneller. De laptop start dus snel op, net als de programma’s die je opstart. Tot nu toe werkt alles snel en naar tevredenheid. Mensen klagen wel eens over de beeldkwaliteit, maar die is voor ons ruim voldoende! Wij hebben hier zelf niks op aan te merken. Van de AI functies heb ik nog niet volledig gebruik gemaakt, daar moet ik me nog eens goed in gaan verdiepen. Maar we zijn zeer blij met deze toekomstbestendige functionaliteit. Ik kan de laptop zeker aanraden!