Ik heb deze headset mogen testen op Twitchcon. Dus deze review zal niet heel uitgebreid of geëtaleerd zijn.
De headset bouwkwaliteit voelt erg goed en lijkt gemaakt met een metalen band, waardoor deze erg stevig aanvoelt. De hoofdband en de oorkussens zijn makkelijk te vervangen. Ook werdt er beloofd dat je hier replacements voor kunt bestellen via support. De microfoon kun je er uitlalen en is aangesloten via een jack plug. Waneer je de microfoon omhoog doet wordt deze automatisch gemute (zoals op veel andere headsets). De headset zit erg fijn, deze knelt niet en voelt niet zwaar op je hoofd. Er zit een volume aan de oorschelp, deze is ook van metaal en voelt hier door wederom er premium. Je kan hier mee het volume makkelijk aanpassen en als je deze indrukt kan een ook gebruik maken van play/pause.
De audiokwaliteit klonk erg goed en helder. Deze heb ik allen kunnen testen met Youtube Music.
Je kunt deze headset ook met je telefoon verbinden en makkelijk van pc naar mobiel switchen.
De Dock zag er erg mooi afgewerkt uit en door de mesh zal je geen krassen krijgen op de schelpen.
Je hoeft geen software te installeren voor deze headset, dit kan allemaal via de webbrowser.
Wanneer deze uitkomt ga ik deze zeker bestellen. Mocht je vragen hebben, laat het weten en ik zal kijken of ik meer info heb