€ 34,90 bij bol
  2. Gebruikersreviews

NordVPN Basic Review

26 mei 2025, laatste update op 26 mei 2025, 41 views Rapporteer

Het is veiliger dan het was en toch vind ik het wel lastig af en toe om veilig te verbinden op openbare wifi. Daarvoor heb ik deze aangeschaft maar dat geeft toch wel wat problemen zo nu en dan. Met hulp van de helpdesk is het gelukt maar deze manier werkt niet altijd dus dat vind ik nog lastig.

Pluspunten

• Veilig
  • Goede helpdesk

Minpunten

• Complex in gebruik
  • Hulp lastig te vinden

Dit VPN abonnement heb ik aangeschaft voor mijn telefoon. Ik heb het daarop geprobeerd maar dat lukte niet. Na wat zoeken heb ik de helpdesk gevonden en die waren goed bereikbaar via de chat en hebben me goed geholpen.
Ik heb de VPN met name om op openbare wifi veilig te kunnen internetten. Dit bleek toch wat lastig in de praktijk. In de supermarkt heb ik geen internet en moet ik wel op de wifi. Dit werd geblokkeerd door NordVPN. Na wederom contact met de helpdesk bleek dat ik dan een ander protocol moet kiezen. Qua gebruik begrijp ik er denk ik nog niet alles van en ik heb ook nog lang niet alle aspecten ervan gebruikt. Ook werkt dit protocol niet altijd en krijg ik het soms niet voor elkaar veilig met de wifi te verbinden.

Heb jij ook een NordVPN Basic?