€ 379,- bij Azerty

ASUS Dual Radeon RX 7600 XT OC Edition 16GB GDDR6 Review

zuck Newbie
23 april 2025, laatste update op 23 april 2025, 108 views Product gekocht

ASUS Dual Radeon RX 7600 XT OC Edition 16GB GDDR6

Voor de prijs, is het een van de betere kaarten op de market, voor mij ging de installatie heel makkelijk. En ik krijg goeie performance in alle games die ik speel. Het enige min punt is dat ik wat problemen had met drivers downloaden, maar uiteindelijk toch wel opgelost. Goed product!

Pluspunten

• Goeie prijs - Performance
  • Makkelijke Installatie

Minpunten

• Matige Driver Support
  • Geen Cuda Cores

Voor deze prijsklasse is dit echt een van de betere grafische kaarten die momenteel op de markt beschikbaar zijn. De prijs-performance is zeer goed zeker als je kijkt naar de prestaties die je ervoor terugkrijgt. De installatie verliep bij mij zonder problemen alles zat goed verpakt en het installeren in mijn systeem was snel en eenvoudig.

Qua prestaties ben ik erg tevreden. In alle games die ik speel van intensieve titels tot wat lichtere games levert de kaart vloeiende framerates. Zelfs bij hoge instellingen blijft alles soepel draaien, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.

Het enige minpuntje dat ik ben tegengekomen, was tijdens het installeren van de drivers. Het downloaden en installeren daarvan verliep niet helemaal vlekkeloos; ik moest wat zoeken naar de juiste versies en het duurde iets langer dan verwacht. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen en werkt alles nu zoals het hoort.

Al met al vind ik het een topaankoop en zou ik dit product zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een krachtige maar betaalbare grafische kaart.

Heb jij ook een ASUS Dual Radeon RX 7600 XT OC Edition 16GB GDDR6?