€ 130,50 bij Printerland NL

HP M234dw Review

16 april 2025, laatste update op 16 april 2025, 191 views Rapporteer
Product gekocht 0

Kleine snelle printer, functies via standaard Microsoft sw werken prima (MS Store).

Pluspunten

• Klein
  • Snel
  • Eenvoudig
  • dubbelzijdig printen
  • aantrekkelijke prijs

Minpunten

• Dynamic Security Software
  • LCD scherm
  • Fragiele klepjes
  • HP userid?

Voldoet volledig aan mn verwachting. Installatie ging wat anders dan gedacht (mn oude printer was >8jr oud & de inktjetkop inmiddels verstopt omdat ik niet veel print), er is nu een APP nodig. Duh.
Ik wil: printen, liefst dubbelzijdig, scannen en kopiëren. Dat kan deze printer allemaal.

Even een APP installeren en automatische firmware updates uitzetten, zodat je hoogstwaarschijnlijk de clone-toner-cartridges kan blijven gebruiken.
Vervolgens kan de printer gewoon automatisch gevonden worden.

De keuzes voor bv scannen verwachten allemaal een HP userid, wat ik bij voorkeur niet wil aanmaken. De standaard MS Store programmaatjes werken echter meer dan prima. Er staat zelfs een groen vinkje bij dat het apparaat ondersteund wordt. Prima dus.

Printen gaat super snel. Mn inkjet had toch veel meer tijd nodig om op gang te komen. Als de printer aan staat is binnen een paar seconden (wifi aansluiting) de printer bezig.

Er zit een LCD schermpje op - waarom eigenlijk. Volgens mij is er alleen 00-99 op te zien, wat aangeeft hoeveel kopieën je wilt maken. Verder nut heb ik niet kunnen vinden.

Als de printer op stand-by gaat is aan de knoppen niet meer te zien dat hij aanstaat; maar er blijkt een mooie grote led op de voorkant te zitten die dit wel aangeeft.

Kortom: ik ben tevreden; het apparaat doet wat hij moet doen.

Heb jij ook een HP M234dw?

Kan hij ook Wi-Fi Direct printen ?
Volgens specs wel, kan via de knoppen aangezet worden, wordt zichtbaar op het beperkte display.
Ik heb het niet zelf geprobeerd/gebruikt.