Hier bijna dagelijkse KVM switch gebruiker sinds januari '25 van deze monitor. Desktop via DP en USB3, laptop (Samsung Book3 Pro) via TB (incl PowerDelivery) en nog nooit problemen gehad met de switch. Misschien een handvol keren bij een switch een paar seconden langer wachten dan normaal dat de K en M ook switchte wellicht.
De Dell Display Manager is best geniaal inderdaad, 'gewoon' al je monitor functies bedienen vanuit die applicatie, alsof het niets is! Alles 1 keer goed instellen, nog even twee maandjes wat tweaken en daarna heb ik hem ook zelden nog meer nodig gehad. Laptop USB-C inpluggen en klaar, switcht automatisch (of heb ik zo ingesteld). En laptop unpluggen, gaat ie ook weer naar de desktop.
Wel wat driver issues met de USB-hub gehad op m'n desktop (maar kan evengoed met de USB hub op m'n desktop te maken hebben gehad). Evenwel deed de USB het dan wel, alleen in 3D applicaties had ik frame-freezes voor seconden lang elke ~30sec, bleek de USB hub in deze monitor de oorzaak (althans, unpluggen daarvan en issue weg). Paar drivers geüpdate en probleem weg.