€ 61,19 bij Amazon.nl Marketplace

Ugreen 145W Power Bank for Laptop Review

27 maart 2025, laatste update op 27 maart 2025, 313 views Rapporteer
Product gekocht 0

Pluspunten

• Snel
  • Grote capaciteit
  • 145 W !!

Minpunten

• Binnen 2 maand kapot

2 van 5 sterren (Slecht)
Na de review op Tweakers (en meerdere online reviews) deze aangeschaft. In eerste instantie niet meteen heel positief omdat de accu geen laadvermogen in beeld kan brengen tijdens het laden en ook niet altijd direct begint met laden als een apparaat aangesloten wordt. Zo ging mijn laptop al een keer uit omdat de batterij leeg liep terwijl de accu er aan hing. De accu moet 'wakker gemaakt' worden met de knop aan de zijkant. Hmm.
Lang verhaal kort: als hij laadft, laadt hij goed en snel. Dat gezegd hebbende: na 1,5 maand is de accu kapot. Was niet meer op te laden en het enige dat ie nog in beeld brengt is een knipperende '0'.
Deze gaat retour voor garantie, maar ik zal niet snel nog een nieuwe Ugreen accu aanschaffen.

Heb jij ook een Ugreen 145W Power Bank for Laptop?

Hoezo geen nieuwe? ik neem aan dat je gewoon van je garantie-recht gebruik maakt?
Zekers doe ik dat. Maar het is de laatste Ugreen accu die ik nieuw koop. Zal mijn tekst even aanpassen om dat duidelijk te maken.