€ 87,29 bij bol

Gigabyte UD750GM PG5 (rev. 1.0) Review

16 februari 2025, laatste update op 16 februari 2025, 74 views Rapporteer
Product gekocht 0

Hoewel de kabels niet gemarkeerd zijn, wat even wat verwarring veroorzaakte, is de Gigabyte UD750GM PG5 een uitstekende keuze voor wie een betaalbare, modulaire PSU zoekt. De prestaties zijn solid, en het modulaire ontwerp maakt het makkelijker om je PC netjes te houden. Voor de prijs krijg je echt een goede kwaliteit, en hij levert genoeg vermogen voor mijn setup. Als ze de kabelmarkeringen zouden verbeteren, zou het perfect zijn, maar het is zeker geen dealbreaker. Al met al een topkeuze voor mijn eerste build!

Pluspunten

• Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Modular design voor minder kabelrommel
  • Goede efficiëntie
  • Relatief stil

Minpunten

• geen

Heb jij ook een Gigabyte UD750GM PG5 (rev. 1.0)?