€ 84,99 bij NBB.com

Logitech MX Master 3S Grafiet Review

sprk_nl
4 februari 2025, laatste update op 4 februari 2025, 92 views Product gekocht

Logitech MX Master 3S Grafiet

Komende van een Razer Basilisk ben ik erg blij met de Logitech MX Master 3s.
De reden van aankoop was de rubberen zijkant van de Basilisk die los begon te laten.
Ik ben niet iemand die overmatig zweet, en toch na een jaar of 3 had ik hier last van.

Het was zeker wennen aan de lichte knoppen van de MX die veel minder kracht nodig hadden.
Regelmatig drukte ik de rechtermuisknop in.
Ik had me al ingelezen en was bekend met deze nieuwere stijl met stille knopjes.
Na een week of 2 was de gewenning compleet en had ik hier geen last meer van.

Pluspunten

• kwaliteit
  • Wissel tussen apparaten
  • Batterij

Minpunten

• Geen

De MX 3 stond al een tijdje op de verlanglijst.
De functionaliteiten die ik zocht zaten in een muis die iets gekanteld was voor de ergonomie, plus het wisselen tussen apparaten waarbij ik na een dagje thuiswerken eenvoudig met dezelfde muis weer overschakel naar mijn prive systeem.

Graag had ik nog een functionaliteit gezien dat bij het wisselen van de muis of toetsenbord, de ander automatisch naar eenzelfde profiel mee over switcht.
Voorbeeld: Switch je de muis om naar je 2e, of 3e apparaat, dan gaat je toetsenbord ook automatisch mee. (Lees je mee Logitech ;) )

De batterij gaat lang genoeg mee.
Een enkele keer in de maand laad ik de muis preventief op.

Gezien de ervaring met de rubberen buitenkant van de Basilisk, heb ik m'n twijfels hoe lang de MX het mee gaat.

Naast het horizontale scrol mogelijkheid, gebruik ik de forward/backward knopjes aan de linkerkant.
Een bijkomende positieve verrassing is de niet zo zichtbare knop onder de plaatsing van je duim.
Hiermee switch ik tussen virtuele bureaubladen.

Heb je interesse in eender welke muis. Zorg dat je vooraf de muis een keer hebt kunnen gebruiken.
De grootte van je hand maakt of breekt de functies die een muis kan leveren.
De Basilisk had ik enkel in een winkelrek geprobeerd en was dus NIET lang genoeg.
Na een tijdje merkte ik thuis dat ik van de muis afgleed en de knopjes aan de zijkant niet goed kon gebruiken. De muis was eigenlijk te groot voor mijn hand.

Heb jij ook een Logitech MX Master 3S Grafiet?

Vraag & Aanbod