Deze voeding levert 750 watt met een 80 PLUS Gold efficiency rating, wat een uitstekende basis is voor moderne builds (in mijn geval een 4070 Ti Super met 5700X). Deze PSU is gebouwd volgens de ATX 3.0 / PCIE-E 5 standaard, en je krijgt er een 12VHPWR kabel bij. Ook is deze onder de "besten van de B-tier" ingeschaald op de
PSU tier list (deze gaat van A-F).
De modulaire kabels voorkomen een wirwar aan ongebruikte kabels - met name door de 12VHPWR kabel heb je daardoor bij moderne GPUs twee kabels minder nodig (de twee PCIE-E en een adapter). Als je geen SATA schijven gebruikt zorgt dat er voor dat je slechts drie kabels nodig hebt (ATX, CPU en 12VHPWR), wat kabel management erg makkelijk maakt.
De kabels zijn niet de beste kwaliteit die ik ooit heb gezien, maar dat hoeft ook niet voor dit geld, en ze zijn wel plat. Het grootste nadeel van deze PSU zit 'm er in dat de kabels niet gemarkeerd zijn, wat bij de CPU en PCI-E kabels voor mogelijke (gevaarlijke) verwarring kan zorgen. In de bijgeleverde handleiding staat geen pinout diagram, maar
wel online - ik zou aanraden deze er bij te pakken als je twijfelt.
Alles bij elkaar een top voeding voor het geld!
Doordat het ATX 3.0 is gaat deze hopelijk wel weer even mee!