€ 87,49 bij bol Plaza

Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound Lightsync Review

5 januari 2025, laatste update op 18 april 2025, 101 views Rapporteer

Een goedkope, half-defecte headset voor een dure prijs, pure oplichting dus. Vele producten van dit merk zijn zeer slecht in kwaliteit. Vermijd Logitech.

Pluspunten

• Redelijke audio voor de prijs
  • Batterij vervangbaar
  • Goede software

Minpunten

• Zeer slechte bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteitverhouding zeer slecht
  • Snel kapot
  • Oorschelpen links-rechts niet symmetrisch verstelbaar
  • Geluid wordt slechter als batterijpercentage daalt
  • Vele overige kwaaltjes

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Deze headset is net als vele andere Logitech-producten pure oplichting.
Gekocht voor €140, audiokwaliteit is redelijk voor de prijs en de software is niks om over te klagen. Maar dat is dan ook alles.

1. Na een paar dagen gebruik begint het goedkope plastic al te piepen en kraken bij de minste bewegingen.

2. Ik moet regelmatig dingen doen zoals de transceiver opnieuw inpluggen, de headset opnieuw uit en aan zetten of wat dan ook om problemen zoals een niet-werkende mic, veel te zacht of geen geluid te fixen.

3. Naarmate het batterijpercentage minder wordt door gebruik, doet de audiokwaliteit dat om een of andere redenen ook.

4. Wanneer je buiten bereik loopt, krijg je een enorm harde pieptoon in je oren geschoven, en wanneer je weer terugloopt krijg je hem weer maar dat een paar seconden langer.

5. Na het omhoog doen van de microfoon om deze te dempen, moet heel de headset uitgeschakeld en opnieuw opgestart worden om de microfoon daarna weer te laten werken.

En dan nu naar de kwaaltjes die beginnen net nadat de garantie verlopen is!

6. Na ≈2 jaar raakt het aan/uit schuifje defect waardoor de audio heel slecht wordt, totdat ik hem in een bepaalde hoek duw en dit moet ik iedere keer doen wanneer ik de headset aan zet.

7. Na ≈2 jaar begint het goedkope nepleer van deze €140 headset al te schilferen.

Ik heb ook soortgelijke kwaliteitsproblemen gehad met een andere headset en een mechanisch toetsenbord van Logitech.

Ik zeg niet vermijd deze headset, ik zeg vermijd Logitech in het algemeen! Vermijd deze goedkope geldwolven.

Heb jij ook een Logitech G935 Wireless 7.1 Surround Sound Lightsync?

Veel herkenbaarheid in deze review.

Het schuifje schijnt een heel bekend probleem te zijn wat zelfs al in de G933 zat maar Logitech gewoon overgenomen heeft in de G935. Internet staat er vol mee.
Kraakt het geluid, valt er een kanaal weg? Even aan het schuifje rommelen en het werkt weer, super raar en slecht vind ik!

Veel andere dingen zoals connectiviteit en de harde piep herken ik totaal niet (gelukkig) maar het gekraak en schilferen wel helaas. Bij mij kwam het kussen in de boog ook spontaan los en uiteindelijk voor een euro of 8 maar stoffen kussentjes op Ali gekocht :(
Ik heb er minder dan €100 voor betaald maar het blijft veel geld voor een product met zulke structurele gebreken.
En enige vorm van coulance kun je bij Logitech ook wel vergeten, zelfde mee gemaakt met een mechanisch bord na 25 maanden en dan heb je gewoon pech ondanks dat het van geen kant klopt.