€ 171,81 bij bol

Gigabyte B650 AORUS ELITE AX V2 Review

3 januari 2025, laatste update op 3 januari 2025, 67 views Rapporteer
Product gekocht 0

Een moederbord met een mooi neutraal design. Veel IO aansluitingen en makkelijke installatie vanwege het feit dat alle aansluitingen op het moederbord zelf op logische plekken zitten. Het enige wat tegenviel was het feit dat de handleiding uitgebreider mag in plaats van een aantal plaatsjes met korte samenvattende tekst.

Pluspunten

• Mooi neutraal design
  • Veel IO aansluitingen
  • Makkelijke installatie

Minpunten

• Handleiding mag uitgebreider

Recent de Gigabyte B650 Aorus Elite AX V2 aangeschaft en tot op heden erg blij mee. Ik vind het design mooi en neutraal wat ik kan waarderen bij pc componenten. Het moederbord heeft, in tegenstelling tot de concurrentie veel IO aansluitingen. Ook de aansluitingen op het moederbord zelf zitten op een fijne plek, waardoor installatie in mijn kast (Corsair iCue 220T) eenvoudig verliep en de kabels strak weggewerkt zijn. Het enige wat mij wel tegenviel was het feit dat de handleiding bestaat uit een aantal plaatjes met korte samenvattende tekst. Deze had wat mij betreft wel iets uitgebreider mogen zijn. Al met al zeer tevreden met het moederbord zelf en deze krijgt wat mij dan ook zeker de maximale score.

Heb jij ook een Gigabyte B650 AORUS ELITE AX V2?