MSI B650 Gaming Plus WiFi Review
30 december 2024, laatste update op 1 januari 2025, 111 views
Rapporteer
Product gekocht
Zeer goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs! Ik had nog nooit eerder een pc samengesteld en ik vond het makkelijk om de componenten in de moederbord te installeren, dus dit moederbord is een aanrader voor mensen die nog nooit een pc hebben gebouwd. Ik zou dit product aanraden omdat het van een populaire merk, namelijk MSI, is.
Pluspunten
- goeie kwaliteit
- betaalbare prijs
- toekomstbestendig
Ik heb naast dit moederbord ook 32 gb DDR5 6000 MHz Corsair Vengeance, AMD Ryzen 5 7600x, SAMSUNG 990 PRO 2 TB SSD en GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G grafische kaart gekocht. Ze passen zeer goed bij elkaar!
Ik kan geen minpunten vinden voor dit product. Het was eenvoudig om de componenten in de moederbord te installeren. MSI is een betrouwbaar merk met uitstekende producten, daarvan ben ik overtuigd na de aankoop van dit product.
Dit moederbord is toekomstbestendig ontworpen, omdat het DDR5 RAM ondersteunt. DDR5 RAM heeft een hogere MHz dan DDR4 RAM. Let op dat je geen DDR4 RAM of een AM4 CPU koopt voor dit moederbord, want dit moederbord ondersteunt AM5 en geen AM4.