€ 109,- bij Coolblue.nl

AVM Fritz!Repeater 3000 AX Edition International Review

15 december 2024, laatste update op 16 december 2024, 369 views Rapporteer
Product gekocht 0

DOOR DIT APPARAAT HEB IK MIJN INTERNET/TV OP KUNNEN ZEGGEN. Ik zit op het wifi netwerk van twee huizen verderop, heb 30mb/s download en 75mb/s upload en daarmee genoeg bandbreedte voor mijn eenpersoons huishouden.

Pluspunten

• Stabiel internet over 7 m door 4 steens muren heen
  • Mesh synchronisatie met kpn netwerk
  • Ik heb hierdoor geen internet / tv abonnement nodig
  • Stabiele wifi van twee huizen verderop

Minpunten

• 110 euro is best duur maar dan heb je ook een hele goede repeater

Ik heb dit product gekocht als experiment om het wifi netwerk van twee huizen verderop te gaan gebruiken. Het huis op de foto rechts van de bus heeft een kpn netwerk van 1000mb/s met 2 extra acces points ( van die zwarte ronde). Mijn huis zit daar twee huizen links naast.
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/aoLakm4bpeiE2lfbbHh9tKq-Av4=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/393480/1TmTtvN0lKZS0XYb3iLTOtcnYh4CepWUAl02CCshi7KjazbRKE.jpeg?f=620xauto

Ik heb mijn Fritz box 3000ax in dat huis laten synchroniseren met het mesh netwerk door op de wps knop van de buurman en op de rode knop van de Fritz box te drukken. Toen ik mijn biertje bij de buurman op had heb ik de Fritz box op de kast op de 2e foto gezet en had ik in mijn hele huis goede wifi. Op het mesh netwerk van de buurman. We zitten dus op hetzelfde netwerk met hetzelfde wachtwoord. We zitten dus echt op hetzelfde netwerk en je telefoon schakelt automatisch over als je naar de buurman loopt.
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/NxJ4pHHQW9QPujBVm1ftF2hUAR8=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/393480/1TmTtwtkQq1KoNPRGXRMCXR9zpYrC8nDD0Zf6N5WxhZUcY7K4A.jpeg?f=620xauto

Tussen het dichtstbijzijnde acces point en de Fritz box zitten 2 dubbele steens muren, de huizen hebben namelijk allemaal hun eigen steens muur. En er zit 7m tussen de acces points. Ik cast alle tv en heb zodoende geen internet noch tv abonnement.

In het zwart ziet u de foto uit mijn schuur 12 meter en 1 dubbelglas raam van de Fritz repeater 3000 ax vandaan. Ik snap dat deze review wat enthousiast is maar u begrijpt dat vast omdat ik dus 50 euro per maand bespaar aan internet en tv. Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/_fCrjkX01-U8PiSrtJXFB612QHA=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/393480/1TmTGMBbM8t7tTBwxnOb07yuT18S90hap1eTRx89v4jAtZF7nr.jpeg?f=620xauto
Hier onder ziet u de meting in de schuur. van de Fritz repeater 3000ax vandaan. De gemeten snelheid op de laatste foto is daar gemeten.Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/FxlEaUMa6aXXPiyZMgT6NKe6WU4=/620x/filters:strip_exif()/m/393480/1Tn9GutSF11XLlHR4awn3WhCvK21LenBdB1fJukhtGnpM6aJ0K.png?f=620xauto

Heb jij ook een AVM Fritz!Repeater 3000 AX Edition International?

Wellicht even je IP weghalen in bovenstaande plaatje!
Bedankt! Ik heb een ip weggehaald, was dit degene die je bedoelt?