€ 104,- bij Coolblue.nl

TP-Link Tapo D235 Review

12 december 2024, laatste update op 12 december 2024, 472 views Rapporteer

Deze TP-Link Tapo video deurbel is zelf voor oudere personen gemakkelijk te instaleren en de beeld kwaliteid is buiten gewoon goed, de ingebouwde accu (batterij) gaat zeer lang mee maar kan indien ook bedraad worden aangesloten.
De extra deurbel maakt deze TP-Link video deurbel helemaal af.

Pluspunten

• Beeld kwaliteit
  • Lange accu duur
  • Extra deurbel
  • Snelle instalatie
  • Veel mogelijkheden App.
  • Ook voor ouder personen te doen

Minpunten

• Redelijk groot.

TP-Link Tapo D235 video deurbel getest.

Zelf ben ik over de 60 jaar jong en dan is het altijd maar afwachten hoe dit allemaal gaat werken om het te instaleren, maar bij deze TP-Link Tapo D235 ging het allemaal zeer snel en vooral zeer gemakkelijk, ik had de gehele set binnen 12 min aan de praat en dat was inclusief de extra deurbel.
Zorg wel even dat u uw Wi-Fi wachtwoord bij de hand houdt.
Nadat ik alles even had getest was ik zeer onder de indruk van het beeld kwaliteit, zeer scherp en voor een zeer breed beeld, een ander voordeel van deze TP-Link video deurbel is ook zijn grote accu(batterij) die het heeft, en dat het ook bedaard kan worden aangesloten.
Via de app. kun je heel veel dingen instellen zoals het verbinden met “Google Home” of “Alexa” en wat ik persoonlijk er leuk vond is dat je via de app. ook een lampje kon aanzetten in de video deurbel.
De app. instaleren ging allemaal snel en zonder problemen en de bediening is zeer eenvoudig en overzichtelijk.
Afgelopen nacht heb ik ook eens gekeken hoe dan zijn kwaliteit is van Deze TP-Link video camera en ik kan zeggen dat het ook dan zeer goed is. Ik was echt onder de indruk vergleken met mijn oudere camera, wat een verschil.
Alles met alles is deze Tapo Video deurbel van TP-Link een schitterden product, ik ben er zeer blij mee.
M.v.g.

Heb jij ook een TP-Link Tapo D235?