€ 219,- bij Paradigit

Nvidia Shield TV Pro 16GB Review

28 november 2024, laatste update op 28 november 2024, 222 views Rapporteer
Product gekocht 0

Gekocht om wat mkv af te spelen die webos van LG niet kan spelen en hopende op een nog betere hbo max en netflix etc kwaliteit dan ik al had. De video's die ik niet kon spelen kunnen nu wel maar de beeldkwaliteit van apps is aanzienlijk slechter. Wat mij betreft een matig product.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit

Minpunten

• Beeld kwaliteit
  • Prijs

2 van 5 sterren (Slecht)
De beeldkwaliteit is echte om te huilen. Een zwaar overhyped apparaat wat weinig meer waarde voor mij heeft dan een willekeurige media speler. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat mensen dit apparaat zo aanprijzen. Beeldkwaliteit is gewoon barslecht in vergelijking met de standaard Apps op m'n LG OLED. Ik denk serieus dat al die mensen nog nooit een goed beeld hebben gezien, een bril nodig hebben of met een 1080p led beelden aan het kijken zijn.

Heb jij ook een Nvidia Shield TV Pro 16GB?

Of je bent een Trol, of je hebt iets faliekant verkeerd ingesteld staan.
Wanneer je een Trol bent: -100

Van een Tweaker verwacht je dat hij of zij onderzoek doet waarom en hoe iets niet aan jouw verwachtingen doet ten opzichte van 99,99 % van de mensen die wel tevreden zijn.
Nee hoor alles staat perfect ingesteld, goede kwaliteit kabels etc. Beeldkwaliteit van apps zoals HBO Max en Netflix etc is gewoon slecht tov de native apps op mn TV. Daarnaast draait het beeld lang niet zo vloeiend en heeft het er heel soms moeite mee (dolby vision+atmos). Het is gewoon niet wat ik er van had verwacht. Maar ik lees voldoende mensen die er net zo over denken. Mijn review is een waarschuwing voor mensen die denken een verbeterde beeldkwaliteit te krijgen terwijl dat gewoon niet zo is tov nieuwe gen TVs.