€ 820,86 bij CAPS

Philips Evnia 32M2N8900/00 Wit Review

11 november 2024, laatste update op 11 november 2024, 417 views Rapporteer

Een prima 32 inch QD-OLED met veel functionaliteit, als je hem voor een leuke prijs ziet staan is hij het absoluut waard

Pluspunten

• Geweldige beeldkwaliteit
  • USB-C met powerdelivery en KVM
  • Gespiegeld scherm
  • Mooi Design (maar smaken verschillen)

Minpunten

• Ambiglow stelt niet veel voor
  • Meer USB-poorten op de monitor was prettig geweest

Ik zocht al een tijdje naar een 32 inch QD-OLED monitor met USB-C, KVM en power delivery voor onder de 1000 euro, en kwam daarom bij deze Philips uit. Ik zag geen echte reviews ervan staan op internet maar besloot er toch voor te gaan, en ik ben absoluut niet teleurgesteld. Ik kom van een 34" VA-paneel ultrawide en dit is echt een belachelijke grote sprong in beeldkwaliteit. Ook mijn LG C1 OLED TV laat deze monitor achter zich, de kleuren spatten hier simpelweg veel meer van af. Het is een gespiegeld scherm, ik gebruik het ook voor mijn werk (finance) en de reflecties zijn niet hinderlijk. Het zilvere design vind ik ook mooi, hoewel het wel allemaal plastic is. De USB-C werkt goed met mijn laptop, heel fijn om maar een kabeltje in te hoeven pluggen. Er zitten maar twee USB-A poorten op de monitor, dus ik heb in een van de twee nog een kleine hub gestoken. Er zit verder Ambiglow op (een mindere versie van Ambilight). Hij gaat niet erg helder en de instelling om de beelden op het scherm te volgen werkt bij mij simpelweg niet.
Er zijn andere QD-OLED monitoren met dezelfde functies en meer reviews, maar als je deze voor een leuke prijs tegenkomt zou ik hem niet laten liggen.

Heb jij ook een Philips Evnia 32M2N8900/00 Wit?