Ik heb deze drone gekocht om mijn YouTube kanaaltje te upgraden met dronebeelden om eens te zien of dat wat voor me is, en tot nu toe vind ik het erg leuk en mooi. Wie wat beelden wil zien, hier een voorbeeldje van een filmpje waarbij we alle dronebeelden met Mini 3 gedaan hebben:
YouTube: The hidden fort on an island in Amsterdam's North Sea Canal (IJmuide...
Qua prijs is deze drone erg fijn, en hij is wel net ff forser dan een Neo dus toch minder speelgoed. Grootste voordeel is dat hij mooiere camerabeelden oplvert, maar ook een flink stuk stabieler kan vliegen bij hardere wind. Het houdt wel zo rond windkracht 5 op, maar dat is bij elke drone onder de 250 gram.
Ik zou zelf niet snel voor de Fly More Combo gaan, je betaalt een hoop extra en de vraag is en blijft natuurlijk of het vliegen met een drone een hobby is die je het waard gaat vinden. Ik heb er later een extra batterij en carry case op amazon bij gekocht, dus onder de €450 heb ik toch aardig wat van vat in die Fly more combo zit.
De afstandsbediening zonder scherm valt opzich ook mee, totdat je een GPS fix hebt ben je toch een seconde of 30 verder vaak, dus de standalone afstandsbediening waarbij je smartphone geen scherm is, biedt op zich niet echt tijdswinst.
Ik raad hem voor de beginnende droneliefhebbers zeker aan, hoewel het wel slim kan zijn te kijken naar een leuke 2e hands modelletje want veel mensen ontdekken na een tijdje dat het toch niet hun ding is en doen hem voor leuke prijzen weg.