Gigabyte GS27Q X Zwart Review
11 oktober 2024, laatste update op 11 oktober 2024, 61 views
Rapporteer
Product gekocht
Pluspunten
- mooie kleuren en scherp beeld
- 240 hz perfect voor gamen
- betaalbaar
Ik heb het beeldscherm nu ongeveer 1,5 week en heb tot nu toe een top ervaring gehad. De bezorging was snel (binnen 1 dag) en het was goed afgeleverd zonder enige schade aan het beeldscherm. Alle kabels zijn ook bij het beeldscherm gekomen. Het beeldscherm is ook zeker aan te raden als je vanaf 120 hz of 60 hz komt, want het verschil is vrij groot. AMD freesync werkt ook top met mijn AMD videokaart, zeker een handige functie. Dit is het enige monitor met 1440p resolutie en 240 hz display voor onder de 300 euro, zeker goed als je al veel geld aan je pc hebt uitgegeven maar niet nog al te veel geld aan je monitor uitgeven en toch het beste uit je pc halen.