€ 1.210,11 bij Proshop.nl

ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Zwart Review

18 september 2024, laatste update op 18 september 2024, 689 views Rapporteer

Heb de afgelopen jaren diverse asus producten (laptops, mobo, gpu) aangeschaft. Met ook het idee om eens te kijken of ze de kwaliteit zoals vroeger weer eens gaan halen. Vroeger als in 20 jaar terug.

Pluspunten

• superrrr scherup
  • superrr schnell
  • mooi design standaard

Minpunten

• op goed geluk top of flop
  • stroomverbruik
  • asus kwaliteit met de tijd minder kwaliteit

3 van 5 sterren (Voldoende)
Early adopter is dan geen goed idee gezien de kinderziektes die er nog in zitten. Daarom lang gewacht om de PG32UCDM aan te schaffen. Toen ik deze had gekocht was het echt fantastich qua scherpte, beeld, kleuren, snelheid op alle vlakken van gebruik van de pc. gamen, standaard etc.

totdat dat ding steeds na x tijd ging uitvallen als in zwart scherm. stroom eraf en er weer op en dan maar hopen dat dat ding niet gelijk op zwart weer gaat. Dat was dus echt Kwalitatief Uitermate Teleurstellend.

Daarom dat ding na allerlei zaken geprobeerd te hebben return to sender binnen de kopen op afstand.

Weer eenzelfde gekocht met de hoop op. Aangezien te lezen is dat dit en rationeel nagedacht te hebben dit een hardware / fabricage issue is.

Vandaag de tweede poging ontvangen en tot zover is het gewoon fantastisch. Geen zwart scherm of uitval meer. Dus dit ligt gewoon aan dat ding zelf of de kabels die erbij geleverd worden. In ieder geval ben ik zeer tevreden. Maar dat kan je alleen zijn als die werkt en daar moet je dus blijkbaar geluk mee hebben gezien alle reacties op internet over de PG32UCDM.

Nog langer wachten voortaan of moeten fabrikanten beter testen. Want testen is ook een kunst tegenwoordig. Dit aangezien bedrijven tegenwoordig iedereen maar aannemen zonder enige achtergrond. Voor een kundig ervaren opgeleid persoon is dat geen kunst maar een professie. Maar goed dat terzijde.

uiteindelijk dus echt een topding ALS die het doet, waar je dus geluk mee moet hebben. Latere productiebatch. Geen idee. in ieder geval Asus. Het moet beter. Daarom 3 sterren voor de algehele ervaring.

Heb jij ook een ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM Zwart?

Naja zie mijn review met de link. Inderdaad, random op zwart gaan of zwart blijven. Ik heb zelfs al van 2 mensen gelezen dat ze een pof geluid hoorden en rook zagen en roken. Ik vond hem ook erg warm worden aan de achterkant. Naja, de rest van de no-go's in mijn review. Al wordt hij in reviews opgehemeld als een top monitor en hoor je niets over al die nadelen. Het is een gevaarlijk buggy klote ding die de 1500E absoluut niet waard is, en als je huis (en ji/je gezin) erdoor affikt al helemaal niet. Ik ben ook een ruim in de 40-er en had ook een quality feel bij ASUS en goede ervaringen, maar dat is voorbij. Die van mij heb ik gelukkig op tijd (net binnen 14 dgn) kunnen retourneren. Bedrijven zijn tegenwoordig gewoon niet meer wat ze geweest zijn. Ik heb sowieso de laatste tijd alleen maar problemen met grote bedrijven als Delta (internet, een week zonder internet gezeten) / PostNL (postbezorging) en ook andere internetverkopers die alleen doorgeefluik zijn en totaal niet bereikbaar via mail of telefoon. Het zal weer tijd zijn dat er op hoger niveau ingegrepen wordt op al die sjarlatans en oplichters op internet en grote bedrijven die maar wat aanrommelen om wel goed in de boeken te komen door dingen wel op tijd afgeleverd te boeken maar de volgende dag pas leveren, of dingen leveren die niet besteld zijn, of producten die gewoon niet goed doorontwikkeld en getest zijn.

[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 19 september 2024 19:04]