LG DS95TR Review
24 augustus 2024, laatste update op 24 augustus 2024, 179 views
Rapporteer
Product geleend
Prima set, eenvoudig te installeren. Brengt je echt middenin de actie.
Pluspunten
- Eenvoudige installatie
- Brengt je middenin de actie
Ik heb de set mogen testen. De set komt in een grote doos, en bij het uitpakken wordt al snel duidelijk hoe en waar je alles moet installeren. De speakers onderling verbinden middels WiFi, en dat is zo gedaan. De muurbeugels zitten er bij, welke ik niet gebruikt heb, omdat ik de set enkel heb mogen testen.
Ook is er een app beschikbaar, waar je eigenlijk niet zonder lijkt te kunnen. Middels de app kun je de speakers afzonderlijk van elkaar instellen, maar ook kiezen uit Presets als Cinema, Game of Muziek. Het verschil is goed te horen, en dus ook aan te raden om hierin te switchen als je iets anders gaat doen.
Als je een goede (of slechte als je dat wilt) actiefilm kijkt, heb je echt het idee dat je hem in de bioscoop aan het bekijken bent. Het geluid komt waar het vandaan hoort te komen, en de subwoofer doet goed zijn werk. Zorg er wel voor dat je het geluid niet te zacht hebt staan, want bij laag volume vind ik het geluid soms toch wel tegen vallen.
Verder is het gewoon simpel aanzetten, en genieten van het haarscherpe geluid wat de soundbar produceert.