LG OLED evo G4 65" Zwart Review

Jari401
18 augustus 2024, laatste update op 18 augustus 2024, 174 views Product geleend

LG OLED evo G4 65" Zwart

Prachtig beeld, minder geluid.

Pluspunten

• Beeld
  • Upscaling
  • Game mogelijkheden

Minpunten

• Geluid

Ik heb het product een aantal weken mogen testen. Ik ben er helemaal van overtuigd dat iedereen tevreden zal zijn met deze tv, en daarom verdient hij vijf sterren. Ik zou dan ook zeker kiezen voor deze tv als je de keuze kan maken.

De helderheid van het scherm is indrukwekkend zonder dat de beeldkwaliteit verloren gaat, wat de LG G4 een echte gamechanger maakt voor OLED-tv's. Het contrast en de zwarttinten zijn fantastisch; kleuren komen prachtig tot leven en zwart is echt zwart, ongeacht waar je zit. De tv werkt naadloos samen met alles wat je erop aansluit. HDR-prestaties zijn geweldig De 4K 120Hz HDR-modus levert een vloeiende en heldere ervaring voor gaming. Zelfs niet-4K content ziet er scherp uit door de uitstekende upscaling.

De installatie is eenvoudig en het menu is gebruiksvriendelijk. De tv staat mooi op de bijgeleverde standaard en de beeldinstellingen kunnen volledig naar wens worden aangepast en worden onthouden, zelfs na een stroomuitval. De automatische inschakeling naar de laatst gebruikte invoer is een handige functie.

Hoewel de prijs vrij hoog is vind ik het de investering waard voor de premium kwaliteit die je krijgt. Het is wel handig om met z’n tweeën te zijn voor het plaatsen van de tv.

Ik gebruik de geïntegreerde WebOS en de tv-luidsprekers niet, omdat ik liever een externe oplossing voor content en geluid heb. Het WebOS is daarbij trouwens erg snel en werkt vlot. Het geluid vond ik wat tegenvallen, maar hier gebruik ik een geluidssysteem voor. Kortom, deze tv is een uitstekende keuze voor iedereen.

Heb jij ook een LG OLED evo G4 65" Zwart?