€ 273,61 bij CAPS

Gigabyte GS32QC Zwart Review

30 juli 2024, laatste update op 30 juli 2024, 98 views Rapporteer

Prachtig beeld met een ongeevenaarde prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

• Goeie kijkhoek
  • Scherp beeld
  • Fijne curve in het scherm
  • Prijs

Minpunten

• Voet niet in hoogte verstelbaar
  • Geen speakers

Na vele jaren van afzien met twee monitoren van verschillend formaat en resolutie nu toch de knoop doorgehakt voor 2 identieke schermen.

Uit mijn intensieve onderzoek vond ik geen deal zoals deze monitor van Gigabyte (zeker omdat ik er 2 nodig had). De lage verversingssnelheid gecombineerd met hoge frequency en mooie formaat van 32" zijn voor deze prijsrange echt uniek.

Na de monitoren nu een aantal weken in gebruik te hebben bevallen ze keer op keer meer. De kijkhoek is ook erg goed, maar vooral de curve in het scherm verraste me, dit hoefde initieel niet per se voor mij. Twee van deze curved screens naast elkaar maken de gebruikservaring toch wel een stuk fijner!.

Mijn vorige hoofdmonitor was een 28" 4k scherm, wat voor gamen op dat formaat eigenlijk alleen negatief werkt. Deze QHD schermen weergeven het beeld net zo goed maar zijn minder stress op mijn pc.

De enige nadelen die ik bedenken kan zijn afwezigheid van speakers (zeg nou zelf wie gebruikt die eigenlijk) en de voet die niet in hoogte verstelbaar is (dit is voor mij ook irrelevant omdat ik ze aan een beugel heb hangen).

Al met al, top product met een top prijs. Kan deze zeker aanraden (ook 2 stuks ;))

Heb jij ook een Gigabyte GS32QC Zwart?