Bold Smart Cylinder SX33 Review
17 juni 2024, laatste update op 20 maart 2025, 386 views
Rapporteer
Product gekocht
Degelijk slot dat ideaal is om volledig sleutelloos te gaan
Pluspunten
- Gemakkelijke installatie en setup
- Goede app
- Auto-activatie
- Backup pin
- Gemakkelijk mensen toegang geven
Minpunten
- accessoires duur (clicker, hub)
Nadat mijn partner zichzelf voor de zoveelste keer had buitengesloten toch dit slot gekocht.
Ik wilde meteen volledig sleutelloos gaan en dit slot leek me ideaal daarvoor.
Ondertussen het slot een goede week in gebruik:
Het installeren is zeer gemakkelijk en duurt letterlijk 5 min, de handleiding is zeer duidelijk en het connectoren met de app is zeer gemakkelijk.
De app zelf is goed ontworpen en responsief en bied genoeg opties (open tijd na activatie, geschiedenis, tijden wanneer iemand een slot kan gebruiken, ect.), andere gebruikers toevoegen is ook zeer gemakkelijk.
Ik kreeg enkele errors bij het instellen van het slot (error 500) en heb hun helpdesk gecontacteerd waarop snel antwoord kreeg en enkele uren later was het probleem opgelost (was een storing aan hun kant of in de app).
Tot nu toe is het slot 100% betrouwbaar, elke keer als ik het open via de app werkt het, maar de Auto-activatie werkt niet altijd (±70-80% van de tijd werkt het).
De PIN code invoeren is niet gemakkelijk maar die gebruik je enkel in noodgevallen en geeft je toch wat extra gemoedsrust.
Ik heb in het verleden de Nuki(V2) gebruikt en de Bold reageert veel sneller en betrouwbaarder in vergelijking.
Kleine tip voor iPhone gebruikers: Je kan een widget voor dit slot op je toegangsscherm plaatsen, hierdoor moet je de app niet zoeken en is het veel gemakkelijker te openen.
Update na 9 maanden:
nog altijd blij met het slot:
+ de auto-activatie werkt ondertussen veel beter.
- Klein probleem gehad waarbij de deur niet meer op slot ging omdat de batterij bijna leeg was (zonder notificatie te krijgen) best een reserve batterij in huis hebben dus
+ mensen (tijdelijk) toegang geven gaat super gemakkelijk