Wordt verwacht

Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER EAGLE OC 12G Review

Laidbackninja
14 juni 2024, laatste update op 14 juni 2024, 69 views

Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER EAGLE OC 12G

Fijne, snelle kaart. Draait games als Alan Wake 2, Starfield, Cyberpunk op ultra @1440p met 60+fps, vaak in de 80-90. Niet al te groot of zwaar. Ook opvallend stil. Erg tevreden tot nu toe.

Pluspunten

• Stil
  • Snel
  • Bescheiden formaat

Minpunten

• RGB is alleen merknaam "Gigabyte" aan de zijkant.
  • Niet goedkoop

Fijne, snelle kaart. Draait games als Alan Wake 2, Starfield, Cyberpunk op ultra @1440p met 60+fps, vaak in de 80-90. Kleiner en lichter dan ik had verwacht. Lijkt zelfs iets kleiner en lichter dan de Asus 6700XT die ik hiervoor had. Ook opvallend stil: zelfs op volle belasting niet hoorbaar boven mijn casefans, terwijl de 6700Xt dat duidelijk wel was. Erg tevreden tot nu toe. Niet uniek aan dit movel, maar DLSS is toch wel echt véél indrukwekkender dan FSR, waar ik nooit echt blij mee was. Let op: in tegenstelling tot de non-super 4070 hebben alle supers wél een 12vhpr-aansluiting. Bij deze kaart krijg je wel een verloopstukje naar 2x8-pins.

Disclaimer: ik heb deze review geschreven i.v.m. de actie dat je 30 EUR Steam tegoed krijgt voor het posten van een review op Tweakers. Dit heeft geen invloed op de inhoud van mijn review.

Heb jij ook een Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER EAGLE OC 12G?