MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI Review
4 juni 2024, laatste update op 5 juni 2024, 103 views
Rapporteer
Een zeer degelijk en compleet moederbord, met een goed aantal m.2 slots en degelijke bouwkwaliteit.
In de paar dagen dat ik hem nu in gebruik heb met mijn 78003DX ben ik niks geks tegengekomen met uitzondering van de trage Post tijd. Zelfs met het aanzetten van 'Memory Context Restore' functie blijft het lang duren voordat ie Post. Ik had wat meer I/O gewild aan de achterzijde en de antennes zitten een beetje awkward maar verder zeer tevreden over dit moederbord.
Pluspunten
- M.2 Poorten en andere features
- Neutraal in Looks
- Voelt degelijk aan
Minpunten
- Trage Post tijd
- Geen fysieke handleiding
- Toch nog best duur
Veel Fan aansluitingen op logische plekken en voldoende aansluitingen voor overige peripherals.
In de paar dagen dat ik hem nu in gebruik heb met mijn 78003DX ben ik niks geks tegengekomen met uitzondering van de trage Post tijd. Met een beetje googelen gelezen dat MSI daar bij een eerdere bios update een 'fix' voor had geimplementeerd maar zelfs met het aanzetten van 'Memory Context Restore' functie blijft het lang duren voordat ie Post. Ook al is het raar dat ik zelf die functie nog moet activeren, dit zou IMO standaard aan moeten staan na die BIOS update.
Verder had ik graag wat meer I/O gewild aan de achterzijde, ik mis net wat USB aansluitingen en de antennes zitten een beetje awkward.
Verder zeer tevreden over dit moederbord in de 4 of 5 dagen dat ik hem in gebruik heb tijdens het schrijven van deze review.