€ 144,99 bij NBB.com
  3. Willen (1.330) Hebben (255)

MSI B650 Gaming Plus WiFi Review

20 mei 2024, laatste update op 20 mei 2024, 154 views Rapporteer

De MSI B650 Gaming Plus WiFi heeft een mooie prijs/kwaliteit verhouding en biedt precies wat je nodig hebt. De mogelijkheid tot WiFi is een mooie plus en werkt uitstekend.

De installatie ging soepel voor iemand die pas voor de eerste keer zelf een pc in elkaar heeft gezet. Fijn dat alles duidelijk aangegeven werd! De ondersteuning voor de nieuwste AMD-processors en DDR5-geheugen zorgt ervoor dat mijn systeem future-proof is en de prestaties zijn geweldig. De ingebouwde RGB-verlichting is een leuke bonus, waardoor mijn setup er nog cooler uitziet.

Als het afdekkapje aan het mobo bevestigd was zou dat heel fijn geweest zijn. Scheelt toch weer iets dat je kunt vergeten. Maar, kortom: Goede prestaties tegen een mooi tarief, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

• Bevat alle mogelijke headers en slots die je nodig hebt
  • WiFi werkt uitstekend
  • Makkelijk te installeren
  • Goede prijs voor goede kwaliteit
  • Onderdelen worden goed aangegeven

Minpunten

• Afdekkapje zat niet vast aan mobo

Heb jij ook een MSI B650 Gaming Plus WiFi?