Ik zocht laatst een leuke Koptelefoon met Mic voor mijn PC, na vele winkels te bezocht hebben en niet teveel wou uitgeven, kwam ik deze koptelefoon tegen. Nu vervolgd mijn review wat ik er van vind: * Kwaliteit Ik vindt de kwaliteit erg goed, geluid en ook in vele games, als iemand achter je loopt, hoor je dit ook erg goed. Heb ook deze koptelefoon gebruikt voor muziek te beluisteren (als ik weg ben vanuit huis) en dit is ook zeer mooi, en erg scherp. (alle muziek die ik afspeelde zijn 192 Kbps en/of 320 Kbps) * Gebruikersgemak Dit is zeer comfortable koptelefoon. Merk zelfs in sommige situaties dat je hem niet eens op hebt. Door de kussentjes rondom de oren en in het midden van het band dat over je hoofd gaat, zit dit erg lekker, en sluit...
[Reactie gewijzigd door Bitage op 23 juli 2024 04:48]
Dit snap ik niet, staat je pc buiten ofzo? En dan nog, in de voorgaande zin zeg je dat de oorkussens goed afsluiten. Jep stom van mij, niet goed gelezen!Soms met een wat stevigere wind dat je soms wat wind hoord
Je bedoelt neem ik aan uitschuifbaar, en hoe dun is dat dan? Foto zou handig zijn.Erg goed, maar ik merk soms wel dat de uitschijfbare mechanisme wat aan de dunne kant is.
Nou dat ben ik niet met je eens als je zelf al aangeeft dat je niet eens weet hoe je de drivers geïnstalleerd hebt.makkelijk en vriendelijk te gebruiken
Twee fouten in één zin?!Nu vervolgd mijn review wat ik er van vindt:
Dude rond met DT? Hoe??dat de kabels DUN zijn en niet RONDT,
[Reactie gewijzigd door BlackSmoke op 23 juli 2024 04:48]