MSI MAG342CQPV Zwart Review
27 maart 2024, laatste update op 27 maart 2024, 69 views
Rapporteer
Product gekocht
Mooie monitor met mooie kleuren en haarscherp 2k beeld, echter om de volledig 100HZ te benutten moet je een losse 1.4 display kabel aanschaffen.
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- mooie kleuren
- mooi design
Minpunten
- Geen 1.4 display kabel
- monitor standaard is vrij groot
De monitor is 2K 100HZ wat een mooi scherp beeld opleverd, genoeg settings om mee te varieren en naar smaak en preferentie aan te passen naar de meest ultieme beeldervaring. Voor mij is deze 34 inch perfect en mede dankzij de curve in het scherm heb ik rondom goedzicht wanneer ik mijn favoriete flightsims speel. Enigste nadeel is de standaard meegeleverde HDMI-kabel deze kan namelijk maar tot maximaal 60HZ waardoor je monitor gelimiteerd is op 60HZ en niet de geadverteerde 100HZ. Om dit toch voor elkaar te krijgen moet je een andere kabel kopen in mijn geval heb ik een display port kabel gekocht van DRIVV die de volledige 100HZ kan doorvoeren en dus de beste beelervaring geeft. daarnaast is de monitor vrij groot omdat deze 34 inch is en met de standaard monitor voet nam deze veel ruimte in op mijn bureau maar gelukkig zitten er spacers bij en kan je de monitor aan een mooie monitor arm hangen wat in mijn geval meer ruimte opleverd op het bureau.