€ 169,99 bij NBB.com
  3. Willen (1.644) Hebben (394)

MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI Review

16 maart 2024, laatste update op 16 maart 2024, 108 views Rapporteer
Product gekocht 0

Installatie was erg makkelijk. Daarnaast erg compleet uitgerust. Gekocht tijdens de MSI shoutout actie (review maken voor 20 USD Steam tegoed).
Geen idee wat anderen voor hebben betaald, ik heb er zelf 201 voor betaald via Megekko.

Pluspunten

• Optisch
  • ATX + Wifi
  • 'Dark'

Minpunten

• Koelblok zit tegen top fan

Ik schrijf deze review om mee te doen aan de 'MSI Shout out'. Ben zelf MSI fanboi eerste klas. Begonnen met een MSI P67A-GD65 (B3) P moederbord voor mijn 2600k, naar een H370 voor mijn i5-8600 nu naar deze B650 Tomahawk voor mijn AMD 7800X3D

Installatie was erg makkelijk. M2 schijfjes erin, voeding en stekkertjes inpluggen en bootte ineenkeer op. Heb hem nu een weekje draaien en alles snel en stabiel met mooie lage temps.

Ik gebruik een H500 kast, en dan past deze donker ogende moederbord perfect bij. Daarnaast standaard erg compleet uitgerust met Bluetooth, Wifi en Optisch. Je vindt niet vaak een optische aansluiting in deze prijsklasse. Ik gebruik het zelf voor mijn Z5500.

Verder ook mijn eerste moederbord met een ingebouwde I/O. Ik moet zeggen dat is echt wel een verademing. Geen gepiel meer met die losse 'dingetjes'. Daarmee bedoel ik die kleine weerhaakjes van sommige connectoren binnen je I/O shield. Als je geen geduld heb dan buig je ze soms de verkeerde kant op en staat je I/O bol.

Enige nadeel wat ik heb kunnen ondervinden is dat er aan de bovenkant een koelblok zit waardoor ik geen upper case fan kan gebruiken binnen mijn H500. Het gaat om het koelblok rechts van de I/O.

Heb jij ook een MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI?