Buddi Play 2 Bluetooth Adapter Apple Carplay & Android Auto Review

22 februari 2024, laatste update op 22 februari 2024, 332 views Rapporteer
Product geleend 0

Mooi ontwerp, compleet met kabels, makkelijke installatie, werkt goed, snelle verbinding, accu van telefoon gaat snel leeg op lange ritten en soms wat vertraging.

Pluspunten

• Snelle verbinding
  • Makkelijke installatie
  • Goed te 'verstoppen'

Minpunten

• Prijzig
  • Accu van telefoon gaat snel leeg

3 van 5 sterren (Voldoende)
Product
Ik heb de Buddi Play 2 de afgelopen weken mogen testen. Het mooie en kleine ontwerp van het kastje is door de bijgeleverde kabeltjes makkelijk aan te sluiten aan je auto en goed te verstoppen.

Installatie
Na inpluggen in de auto en het inschakelen van bluetooth op je telefoon (Iphone 15 pro in mijn geval) krijg je een pop-up en na acceptatie is alles verbonden. Makkelijker kan niet.

Gebruik
De Buddi Play 2 is snel. Verbinden na starten van de auto is snel, zo'n 10-20 seconde. Maar ook na verbinding is de reactietijd minimaal. Wel is er af en toe wat vertraging bij doorschakelen naar een volgend nummer als je via een streamingdienst muziek luistert.
Tijdens lange ritten verbruikt je telefoon bij verbinding erg veel batterij. Voorbeeld, ik rij 2 uur per dag en ben dan 30/40%

De Buddi Play 2 is ideaal in gebruik voor korte ritjes. Voor langere ritten gaat het batterijverbruik van mijn telefoon te hard, waardoor ik toch de bekabelde verbinding verkies.

Heb jij ook een Buddi Play 2 Bluetooth Adapter Apple Carplay & Android Auto?