Steelseries Arctis 7+ Zwart Review

Havermelk Newbie
14 februari 2024, laatste update op 14 februari 2024, 277 views Product gekocht

Steelseries Arctis 7+ Zwart

Van fijn naar ronduit onwenselijk.

Ik had voor deze aanschaf de Steelseries Arctis 7. Dit was een fijne headset en werkte direct zonder extra stappen op zowel Windows als Linux.

Bij deze 7+ versie heb je voor dezelfde functionaliteit, de chatmix, nu extra software nodig van Steelseries. Deze software zit vol advertenties, werkt vaker niet dan wel en is enkel voor Windows beschikbaar. Ik heb oprecht spijt van deze aankoop.

Zoals hieronder aangegeven. Het voelt eerder dat je niet hebt gekregen waar je voor hebt betaald dan dat je nog wat extra stappen moet nemen om het product werkend te krijgen.

Mijn advies, koop dit product niet.

Pluspunten

• Prima geluidskwaliteit
  • Stevig model
  • Pasvorm

Minpunten

• Niet alles werkt zonder Steelseries adware

1 van 5 sterren (Waardeloos)
maar dan ook echt niet

Heb jij ook een Steelseries Arctis 7+ Zwart?

Ik ben met een kleine review bezig van de Nova 4X maar die software is écht bizar vind je niet? Ik kan me er mateloos aan irriteren dat je voor geadverteerde functionaliteit een verplicht account nodig hebt |:(
In alle eerlijkheid heb ik zelden zo'n negatief gevoel gehad bij een aankoop als bij deze. Het voelt eerder dat je niet hebt gekregen waar je voor hebt betaald dan dat je nog wat extra stappen moet nemen om het product werkend te krijgen.

[Reactie gewijzigd door Havermelk op 23 juli 2024 02:45]