We. by Loewe We. SEE 50 LCD Grijs Review

dyrc
17 januari 2024, laatste update op 17 januari 2024, 522 views Product gekocht

We. by Loewe We. SEE 50 LCD Grijs

Leuke TV om naar te kijken als ie uitstaat. Zeer goed geluid (ingebouwde front facing speakerbar) om spraak te horen en onderscheiden bij film. 4k60 HDR10, dolby ATMOS. let op: HDMI2.0

Pluspunten

• nette kabelgoot en afscherming aansluitingen
  • metalen voet
  • ingebouwde soundbar
  • dolby ATMOS ondersteuning

Minpunten

• geen HDMI 2.1
  • gek 'kleding' labeltje aan de zijkant (is eraf te trekken)

Op zoek naar een 'bescheiden formaatje' stond deze 50" TV al even op de shortlist. Omdat de TV hier in de volle zon achter 't raam staat geen OLED gewenst (ik verwijs iedereen met liefde naar de LG C2, C3, C4 of waar ze ook zijn met de C serie ...).

Onze missie bij aanschaf:
Hij "moet gewoon TV'en", en er 'scandinavisch design strak' uitzien.

De Samenvatting:
50" LCD edge lit, 4k60 met HDR10, Geen HDMI 2.1 (2.0 it is...), Dolby Atmos, Dolby Vision, Dolby VisionIQ (ze hebben gewoon alle licenties netjes getikt daar bij Loewe, alles native supported vanuit de TV).

Leuke TV om naar te kijken als ie uitstaat. Zeer goed geluid (ingebouwde front facing speakerbar) om spraak te horen en onderscheiden bij film, maar natuurlijk geen bass bereik om explosies supervet over te laten komen.

Kabel management/wegwerkmogelijkheden zijn super, de achterkant mag gezien worden. In de klep van de HDMI aansluitingen past een complete google Chromecast TV, die kan je gewoon "in" je tv leggen, klepje dicht en opgeruimd.

kijk je (veel) meer TV, zoek vooral even door. Er zijn echt veel prachtigere beeldschermtechnieken te koop die niet in dit model verwerkt zitten. moet ie er mooi uitzien als ie uitstaat of ben je tevreden met 'gewoon goed genoeg' beeld en super-spraak-geluid zonder losse audio set erbij? zoek niet (veel) verder.

hate it or love it quirk:
de TV helt bij monteren op de voet een paar graden naar achter. indien je een hoog TV meubel hebt dan houd je een gekke inkijkhoek over! (call it a feature als je een laag TV meubel hebt en wat dichterbij zit, dan houd je een perfecte inkijkhoek over)

quirk2:
een gek rubber labeltje aan de rechterzijkant van je TV, alsof je kledinglabel uit je overhemd steekt. Met wat trekwerk scheurt 't gelukkig mooi af aan de oogjes waar 't bevestigd zit, en heb je 't hele rubbertje in je hand (lijkt erop gemaakt te zijn om goed los te laten bij wat gedoseerd geweld). Het zal vast iemand bekoren maar een asymmetrische tv is echt een weird design-uitganspunt.

Heb jij ook een We. by Loewe We. SEE 50 LCD Grijs?