Imou L11 Review
9 januari 2024, laatste update op 9 januari 2024, 150 views
Rapporteer
Product geleend
Deze robot ziet er niet alleen luxe uit maar verricht prima schoonmaakwerk. Zowel met zuigen als dweilen. Echter dweil ik normaal met speciale parketwas en wist niet of dat het apparaat schaadde. Met 2 honden, 1 poes en papegaai maakt hij alles weer netjes. Ietwat gehorig maar zeer nauwkeurig. Een aanrader!!
Pluspunten
- Mooi design
- Werkt nauwkeurig
- Makkelijke zelfleegfunctie
- Via app te besturen
Minpunten
- Gaat door bij vastlopen (bv poezenspeeltje) maakt dan herrie maar stopt niet.
Al bij het uitpakken was ik verbaasd over het prachtige uiterlijk van deze robot. Past werkelijk in ieder interieur. De prestaties zijn ook prima. Met veel huisdieren zorgt hij meerdere keren per dag voor een nette vloer. En hoe!! Nauwkeurig pakt hij ieder hoekje en slaat bijna niets over. Bij een lege accu laadt hij ondertussen op om opgeladen weer verder te gaan. Na zijn poetsbeurt leegt hij zichzelf. Ideaal!! Geen omkijken naar. Een enkele keer neemt hij een gevonden voorwerp mee, maakt dan meer geluid en stopt pas na verwijderen van het voorwerp. Hij stopt dan niet vanzelf. Echter voor mij geen reden om dit apparaat niet geweldig te vinden. Ik heb er een nieuwe schoonmaakvriend bij en kan hem nu al niet meer missen.