Imou L11 Review

6 januari 2024, laatste update op 6 januari 2024, 118 views Rapporteer
Product geleend 0

Prima stofzuiger met handige app en prima eindresultaat na elke schoonmaakbeurt.

Pluspunten

• Gebruiksgemak
  • Overzichtelijke app
  • Schoonmaak resultaat

Minpunten

• Geluid

Onlangs hebben wij deze robotstofzuiger mogen testen. Omdat ons huis redelijk hoekig is en wij ook een groot tapijt hebben in de woonkamer, waren wij benieuwd hoe een robotstofzuiger hiermee omgaat.
Toen we de stofzuiger kregen, was deze erg makkelijk om mee aan de slag te gaan. Wel heb ik nog even gewacht tot deze 100% was opgeladen.
De app is erg overzichtelijk en je kunt de stofzuiger er gemakkelijk mee koppelen.
De functionaliteiten zijn fijn waardoor het makkelijk is om zones te kiezen om schoon te maken of juist niet schoon te maken.
Het resultaat na elke schoonmaakbeurt was top en wij hebben deze niet kunnen betrappen op plekken die hij was vergeten. Ook is het geen probleem om van verschillende ondergronden te wisselen.
Na de schoonmaak beurt gaat de stofzuiger automatisch terug naar het laadstation waar deze zichzelf ledigt en hierna oplaadt. Het ledigen maakt wat meer lawaai dan het zuigen, maar dit was voor ons niet storend.

Heb jij ook een Imou L11?