Imou L11 Review

5 januari 2024, laatste update op 5 januari 2024, 105 views Rapporteer
Product geleend 0

Ik vond deze robotstofzuiger een ideale hulp in de huishouding! Hij werkt goed, ziet er mooi uit en doet wat hij moet doen.

Pluspunten

• mooi design
  • stofzuig en dweil functie

Minpunten

• maar 1 plattegrond tegelijk instelbaar

Ik ben blij dat ik deze robotstofzuiger heb mogen testen. Door mijn rugklachten is het best zwaar om stof te zuigen en te dweilen. Deze robotstofzuiger is dan ook een uitkomst. Het werkt in samenwerking met een app. De robotstofzuiger moet de kamer wel even leren kennen voordat hij echt goed de weg weet. Maar na een paar keer gaat dat steeds beter. Soms had hij moeite met kleine obstakels zoals onze ijzeren pootjes van de stoelen, maar hij kwam er zelf wel weer los van, had geen extra hulp nodig. Ook kan hij dweilen. Dit is wel anders dan gewoon dweilen, meer een vochtige doek lijkt het op, maar ik vond dat wel prettig. Je kon er vrij snel weer overheen lopen. De robot gaat als hij klaar is zelf terug naar het oplaadstation om zich te legen. Ik was tevreden over het gebruik en raad deze robotstofzuiger aan!

Heb jij ook een Imou L11?