TP-Link AC1200 Whole Home Mesh Wifi-systeem Deco M4 (3-pack) Review
2 januari 2024, laatste update op 2 januari 2024, 279 views
Rapporteer
Product geleend
Een goed Mesh Wifi systeem
Pluspunten
- Betrouwbaarheid
- Eenvoudig in gebruik
- Goede dekking
Ik heb deze TP-Link Deco M4 torentjes nu al 2 jaar staan en ben er zeer tevreden mee.
Het ontwerp is helaas wel erg groot waardoor je ze niet makkelijk weg werkt. En je kunt ze helaas ook niet ophangen. Maar ze doen wat ze moeten doen. Wet Wifi signaal bij ons in huis is zeer goed, in tegenstelling met de standaard dekking van je modem/router van Ziggo. Ik heb deze gratis in bruikleen. Het installeren en instellen is heel eenvoudig. Helaas gaf Ziggo hier wel een verkeerde instructie bij, maar alsnog kwam ik er snel achter dat het niet goed stond.
De dekking is meer dan goed in een huis met veel beton. Ook de tuin wordt aardig gedekt in het bereik. Je schakelt naadloos over van AP naar AP.
De App is wat simpel en daar had ik wel iets meer van verwacht, maar misschien daardoor ook wel voor iedereen makkelijk in gebruik te nemen.
De torentjes zijn bedraad en draadloos met elkaar te verbinden. Er moet er minimaal 1 bedraad zijn, maar ik kan adviseren ze allemaal bedraad aan te sluiten om zo een snelle doorvoersnelheid te garanderen.
Wil je een compacter model (kleiner) dan kan ik je dat zeker aanbevelen.