Atag One Zone Review

6 december 2023, laatste update op 6 december 2023, 244 views Rapporteer
Product gekocht 0

Heb vandaag de app geinstalleerd. Het lukt me niet om een gastaccount aan te maken. Ik heb het mailadres van mijn vrouw ingevuld, maar weet niet hoe het verder moet. Iemand een idee?

Pluspunten

• Goede kwaliteit

Minpunten

• Duurde lang voor ik verbinding had met internet. Bleek de postcode die werd aangegeven in de thermostaat niet te kloppen

In 4 uur is de nieuwe ketel geplaatst door 2 vriendelijke monteurs. Ze hebben alles ook netjes achtergelaten.

Heb jij ook een Atag One Zone?

Ik heb de "gasten" toegevoegd via de browser op mijn PC. Ingelogd met mijn account (zelfde als van thermostaat/ mijn -App-toegang met taal "Dutch").
Links boven onder ATAG beginnen de menu keuzes.
Kies "BEHEER GASTEN" en vervolgens links onder "VOEG GAST TOE" (links onder) etc..
Zie: https://www.atagzone.remotethermo.com/R2/Account/Login
Dank voor je reactie. Wat je beschrijft heb ik gedaan. E-mailadres van mijn partner ingevuld. Maar wat moet er dan gebeuren?? Zij krijgt geen mail binnen.
Groet, Ton
Voor mijn vrouw heb ik ook een account aangemaakt. Echter bij de installatie van de thermostaat is er een verkeerde postcode ingevoerd. Bij de account van mijn vrouw heb ik de juiste postcode ingevoerd. Dit matcht dus niet. Weet iemand hoe ik die postcode in de app van mijn vrouw moet wijzigen. Iedere keer als ik de app verwijder en opnieuw opstart geeft hij aan dat hij dit e-mail adres al kent en kan ik niets wijzigen.