Trust GXT924W YBAR+ Review
25 november 2023, laatste update op 25 november 2023, 118 views
Rapporteer
Een hele fijne muis die prettig in de hand ligt door het goede formaat en de ribbels aan de zijkant. DPI is oneindig instelbaar, meer dan ik nodig heb. Fraaie verlichting met mooie effecten. De software vormde even een zoekplaatje, na installeren was het even zoeken wat nou waar zat. Beetje summier. Het scrolwiel ging erg stroef in het begin, na een maand testen is dat inmiddels vanzelf opgelost. Het scrolwiel is ook wat breder dan normaal, prettig in het gebruik.Dat de muis van 60% gerecycled plastic gemaakt is spreekt zeker voor het product, alleen maar goed voor het milieu. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een draadloze muis (die ik ook in gebruik heb van Trust) maar dat is een kwestie van smaak. Dit is zeer zeker een goede muis voor deze prijs. Levert goede prestaties met een fijn ontwerp. Ik raad deze muis zeker aan!
Pluspunten
- Ligt goed in de hand door het fijne formaat
- van 60% gerecycled plastic, "groen" dus
- oneindig instelbaar
Minpunten
- software vormt even een zoekplaatje
- scrolwiel ging stroef in het begin, inmiddels verholpen