k heb besloten om na 3 jaar een review over dit product te plaatsen. En wel om 1 reden die mij erg boos en teleurgesteld heeft gemaakt.
Na ongeveer een jaar gebruik heb ik via de steelseries site een extra setje accu's besteld omdat ik er toch vanuit ging dat de levensduur/oplaad capaciteit achteruit zou gaan. Helaas had ik gelijk en moest al vrij snel gebruik maken van dit extra setje waarbij ik steeds rouleerde tussen 3 accus.
De accu's zijn nu niet alleen snel leeg, soms in volle conditie leveren ze te weinig 'prik' om de headset aan te zetten. Ook valt de headset soms met nog halve lading gewoon uit en kun je de headset niet meer aan krijgen.
Ik wil dus al een tijdje (half jaar) nieuwe bestellen maar ze zijn al een hele lang tijd niet meer op voorraad, nu blijken ze gewoon niet meer geleverd te worden in 'mijn regio'.
Daar zit je dan met je meer dan 300 euro kostende headset. Geen woorden voor. Schande! Nooit meer steelseries voor mij.
En ik weet dat er hier en daar wel goedkope aftermarket chinese accu's te bestellen zijn maar het punt is dat je een heel dure headset koopt waarvan je toch minimaal wel een aantal jaren moet van kunnen genieten incl support op de accessoires. Zonder batterij is de headset waardeloos.