KPN SuperWifi2 Review

8 september 2023, laatste update op 8 september 2023, 646 views Rapporteer

Perfecte oplossing voor mij als KPN klant

Pluspunten

• Neemt alles vlekkeloos van het modem over door hem 30 minuten bekabeld aan te sluiten
  • Na 30 minuten bekabeld aansluiten kan je hem overal neerzetten waar nog degelijk wifibereik is e een stopcontact
  • de kpn thuis app maakt het installeren nog eenvoudiger

Minpunten

• Ophangen is echt niet te doen met dit design

Ik had een slecht bereik met alleen mijn Experia box V10. Na het aanschaffen van deze super wifi punten via de klantenservice (met korting, 60 p/s ongeveer) deze aangesloten volgens de instructies. De super wifi punten zetten de wifi op de Experia box v10 uit omdat de wifi variant van de superwifi beter is dan die van de experia box. Dus ik moet er een naast het modem zetten, de andere heb ik boven in de gang gezet welke weer draadloos in verbinding is met die naast de experia box staat. Het aansluiten was echt super simpel. Sindsdien overal een goede wifi ontvangst, ik raad iedereen dit aan. Hulde voor KPN dat ze een extra korting geven nadat je zelf al hebt geprobeerd om het wifi op te lossen via hun wifi verbeter ding (wifimanager geloof ik?). Stuk goedkoper dan andere merken met de zelfde opties (wifi 6, mesh, roaming, etc)

Heb jij ook een KPN SuperWifi2?