Imou Rex 3D 3K Review
14 augustus 2023, laatste update op 30 augustus 2023, 119 views
Rapporteer
We hebben deze mogen testen en algemeen zijn we er tevreden mee ondanks bepaalde dingen.
Pluspunten
- Mooie ontwerp
- 3k beeld
- Eenvoudige bediening
- Prachtig beeld ook als in nachtmode.
Minpunten
- Camera blijft niet op 1 punt gefocust.
- Inzoomen geeft wazig beeld
- Microfoon werkt wel en dan niet.
- Verplichte abbonement
- Geen mogelijkheid om beelden terug te kijken via de microsd
#update
Na de testperiode hebben bericht gekregen dat we het product mogen hebben.
We hebben en nog steeds de Imou Rex kunnen testen. Het uitpakken ging heel makkelijk en het installeren was ook een makkie. Tijdens het installeren konden we kiezen tussen de trial van 2 weken of een abbo basic €28,99 p/j of plus €69,99 p/j. Alleen weet ik nog niet direct wat de echte verschillen zijn. Wat we wel weten is dat we er een 128gb microsd erin hebben gedaan en die niet toegankelijk is om de opgenomen video en fotos in te zien ondanks we de cloud functie hebben uitgeschakeld. Wel jammer, of we hebben het niet kunnen vinden waar we het zouden kunnen vinden in de instellingen.
Het beeld is opzichte mooi en duidelijk maar gaat dan niet inzoomen dan wordt het wazig. Het roteren van de camera gaat opzichte wel lekker en geeft ook wel aan wanneer het zijn draai/hoogte limiet heeft bereikt. De camera heeft wel een eigen 'leven' want na een x minuten gaat het vanzelf draaien waar iedereen bij zit en stopt vanzelf en kan je via de app zelf weer de camera bijstellen.Er zit ook een speaker in die wel werkt voor de detectie en alarm maar helaas niet als speaker via de app. De kinderen konden elkaar niet horen met het testen ervan. Hopelijk komt er ook een offline functie zodat je de ook de video/fotos kan bekijken zonder al die 'beperkingen' van de 'verplichte' abbonement vormen na de trial. We zijn zijn er wel tevreden mee. Je koopt wel iets en mag je dan wel aannemen dat je er wel je eigen kan maken zonder enige vorm van verplichtingen. Het is trouwens ook onze eerste keer dat we een camera met deze functies hebben mogen testen dus we zijn op dat gebied nog onbekend.