Trust GXT 718 RAYZEE Review
8 augustus 2023, laatste update op 8 augustus 2023, 82 views
Rapporteer
Mijn eerste indruk van de Gamestoel was dat een comfortabele degelijke stoel. Het materiaal voelde prettig en zacht.
Erg compact ook, omdat je hem makkelijk in -en uitklapt. Handig om op te bergen.
Het voelt flexibel en stevig tegelijk. Hierdoor is het comfort hoog. De leuning voor de rug is comfortabel en zo kun je op een fijne manier zittend gamen. Maar ook andere posities zitten / liggen prima. Ik kan er uren in zitten of liggen zonder irritatie of pijn. Top!
Door he gladde materiaal is het zeer makkelijk schoon te maken en dat is een pre.
Ik ben positief over deze gamestoel van trust.
Pluspunten
- Comfortabel
- Handig
- Praktisch
Ik ben positief over deze gamestoel van trust.